Namn

maud hultin

E-post adress

maud-hultin@hotmail.com

Adress

birger jarls gatan 117

Telefon

(070)627-9885

Djurnamn

Stella

Ras

Labradoodle

Ålder(år)

1

Önskar kontakt via

Mail eller telefon

Alternativ 1 för Bokning

2020-07-10

Tidsförslag

10

Alternativ 2 för Bokning

2020-07-13

Alternativ 3 för Bokning

2020-07-14

Tilläggsinformation/Fråga

Hej!
Min labradoodle Stella 1,3 år har sedan i november behandlats för jästsvamp i hö öra. Hon har fått rekommenderad behandling med olika läkemedel, tvätt och rengöring i c:a en månad, morgon och kväll men inget har hjälpt. Hunden hade svullet öra och ont. Jag ville helst att de skulle ge hunden antibiotika.
Vände mig till Anicura i janauari – mars , samma sak, rengöring 2 ggr/ dag för jästsvamp och nu öroninflammation. Hunden hade ont. Fick värktabletter. Beställde en ordentlig rengöring av veterinär-assistent, som rengjorde under sedering. Såg att de inte fick bort allt. De vill att hunden ska utredas för födoämnesallergi genom diet eliminering – jag motsatte mig detta då allt endast handlar om höger öra!!! Och min hund äter väldigt mycket annat från marken och dricker ur vattenpölar samt annat sjövatten när jag inte ser på..
Vände mig till Djursjukhuset i Upplandsväsby april – juni; samma sak, rengöring med olika preparat morgon o kväll. Hunden har ont. Jag bad om ordentlig rengöring av veterinär. De gör detta endast under narkos. det utfördes i juni. Såg att det ej var helt rent i örat.
Skulle vilja ha en tid för undersökning och en second opinion om vad min hund kan ha i örat.
Med vänlig hälsning
/ Maud Hultin