Hej!

Från och med WordPress 5.2 finns det en inbyggd funktion som kan upptäcka när något tillägg eller tema orsakar ett allvarligt fel på din webbplats och informerar dig via detta e-postmeddelande som skickas automatiskt.

I detta fall har WordPress upptäckt ett fel med ett av dina tillägg, WP Mail SMTP.

Börja med att besöka din webbplats (http://brommadjurklinik.se/) och kontrollera om du märker några synliga problem. Därefter går du till sidan där problemet inträffade (http://brommadjurklinik.se/wp-admin/update-core.php) för att kontrollera om du ser något där.

Kontakta ditt webbhotell för att be om mer hjälp med detta problem.

Om det skulle se ut som om webbplatsen inte fungerar och du inte kommer åt adminpanelen som du borde, har WordPress nu ett speciellt ”räddningsläge”. Det låter dig på ett säkert sätt logga in i adminpanelen för att undersöka problemet vidare.

http://brommadjurklinik.se/lupilu/?action=enter_recovery_mode&rm_token=mvzIIaCPSl8U842c1lr3xy&rm_key=uJ02z2F9eZmpJW8qzwKGZ8

För att inte äventyra säkerheten på din webbplats kommer denna länk att gälla endast 1 dag. Oroa dig inte över detta. Om felet skulle inträffa igen efter det kommer du att få ett nytt e-postmeddelande med en ny länk.

Om du ber om hjälp med detta problem kan du bli ombedd att uppge en del av nedanstående information:
WordPress-version 5.4.2
Nuvarande tema: PetCenter (version 1.0.0)
Nuvarande tillägg: WP Mail SMTP (version 2.1.1)
PHP-version 7.3.18

Uppgifter om felet
==================
Ett fel av typen E_ERROR uppstod på rad 44 i följande fil: /www/webvol5/ec/fgpo9afnkz5g8o9/brommadjurklinik.se/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-smtp/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/migration/ActionScheduler_DBStoreMigrator.php. Felorsak: Uncaught RuntimeException: Error saving action: Error saving action: Table ‘brommadjurklinik_se.wp_actionscheduler_actions’ doesn’t exist in /www/webvol5/ec/fgpo9afnkz5g8o9/brommadjurklinik.se/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-smtp/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/migration/ActionScheduler_DBStoreMigrator.php:44
Stack trace:
#0 /www/webvol5/ec/fgpo9afnkz5g8o9/brommadjurklinik.se/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-smtp/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/data-stores/ActionScheduler_HybridStore.php(242): ActionScheduler_DBStoreMigrator->save_action(Object(ActionScheduler_Action), NULL)
#1 /www/webvol5/ec/fgpo9afnkz5g8o9/brommadjurklinik.se/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-smtp/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/ActionScheduler_ActionFactory.php(177): ActionScheduler_HybridStore->save_action(Object(ActionScheduler_Action))
#2 /www/webvol5/ec/fgpo9afnkz5g8o9/brommadjurklinik.se/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-smtp/vendor/woocommerce/action-scheduler/classes/Action