Namn

Ingrid Helin

E-post adress

ingridhelin00@gmail.com

Adress

Luthens gränd 6, 11866 Stockholm

Telefon

(070)520-2057

Djurnamn

Dibbe

Ras

Bondkatt

Ålder(år)

13

Önskar kontakt via

Telefon

Alternativ 1 för Bokning

2020-05-12

Tidsförslag

8.00

Alternativ 2 för Bokning

2020-05-13

Tilläggsinformation/Fråga

Dibbe kräks en till 2ggr per dygn de senaste dagarna, han haltar även på ena bakben sedan ett par dagar. Äter och dricker väl som vanligt och verkar vara som normalt förutom att han kräks väldigt ofta och på ställen han aldrig kräkts på förut. Slängt alla växter oroade mig att han tuggat på dem, men har inte kunnat hittat att växten dr westerlund ska vara giftig el. farlig för katt. Sista dagarna har han kräkts i båda sängarna vilket aldrig hänt tidigare. Behöver kontrollera att han inte är sjuk eller har ont, han är ju gammal och lite stel, han blir ju 13 år 1/7 vet inte vad som är normalt i den åldern. Han var hos er för nästan 2 år sedan när han höll på att dö och han fick ta bort nästan alla sina tänder.