Namn

Michael Norrby

E-post adress

michael.norrby@yahoo.se

Adress

Vintergatan 21

Telefon

(073)647-2612

Djurnamn

Svången

Ras

Cornish rex

Ålder(år)

2

Önskar kontakt via

Mail eller telefon

Alternativ 1 för Bokning

2020-03-11

Tidsförslag

9

Alternativ 2 för Bokning

2020-03-11

Alternativ 3 för Bokning

2020-03-11

Tilläggsinformation/Fråga

Hane kastrerad och vanligtvis mycket aktiv och rörlig. Sedan 5 dagar loj men långsamt på bättringsvägen efter något dygn av apati – inledningsvis varken åt eller drack han, gick inte på låda men det gick över snabbt. Han äter nu och går på lådan – osäker på om han bajsar. Han problem med att hoppa nedåt, även från låga höjder. Har känt igenom mage och bäcken och han verkar ha ont där. Förra veckan så rasade han från hög höjd ned i ett halt badkar, kan möjligen ha något med det att göra men tassar/leder och sådant är hela… Har möjlighet att droppa in när som helst under morgondagen.